EASi turismiarenduskeskus | 2015.09.18
September on Eestis Toidukuu ja sügiskuu ongi paras aeg keha kosutada hea ja paremaga ning talveks energiat koguda.
Kogu sügiskuu on täietud mitmete toidupäevadega. Kindlasti tasub 26. septembril proovida parimaid moose Mäetagusel, Ida-Virumaa, mekkida parimaid puuvilju Viimsi Vabaõhumuuseumi ubinapäeva või osaleda Silmufestivalil Narva-Jõesuus. Oktoobri alguses, toimub Eesti Vabaõhumuuseumis aga Peipsivene sibula ja kala päev, mis toob vahva peipsirahva kohe pealinna kätte.
Ziemassvētku gaidīšanas laikā tapis Cēsu novada Ziemassvētku dāvanu un sajūtu ceļvedis. Lielisks palīgs, lai ikviens varētu atrast iedvesmu un idejas svētkiem!
Cēsu TIC
5. -11. oktoobril peetakse aga üle Eesti leivanädalat ning siis tuleb minna veskiemandate manu ning maitsa tõeliselt kodumaist musta rukkileiba. Leivukest pakutakse nii saaremaises Angla tuulikumäe, Põllumajandusmuuseumis Tartumaal kui ka Põlva Talurahvamuuseumis.
Sügisene Eesti on täpselt mõnus ringiseiklemiseks ning loomulikult ei seisa tühi kott püsi ja teel tuleb peatusi söömise tarbeks teha. Selleks on loodud Toidutee projekt, mis tutvustabki just parimaid kodumaiseid maitseid ning toob välja kenasti piirkondlikud eripärad.
1.- 7. novembril tasub silma peal hoida ka Tallinn Restoranide nädalal. Üsna pea ilmuvad ürituse kodulehele kavad ja siis tuleb kiirelt tegutseda, sest teadagi on sellel ajal parimad toidukohad üle linna täis ning pakatavad hõrgutavatest roogadest.
December 31 - New Year's Ball with live music,festive buffet and special kids area. Celebrate New Year in Riga! Tickets and more info at www.bilesuserviss.lv
EUR 160 | Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel