Tallinna Ettevõtlusameti turismiosakond | 2015.11.13
Bocuse d’Or kokkade võistluse Eesti eelvooru võitis Dmitri Rooz restoranist Farm, teise ja kolmanda koha said vastavalt Dmitri Fjodorov ja Pavel Gurjanov restoranist Cru.
Edasipääsemise võimaluse nimel võistles viis Eesti tippkokka. Osalejatel tuli rangeid reegleid ja reglementi jälgides viie ja poole tunniga valmistada kaks võistlusrooga.
Pirmā pasaules kara muzejā Medumos paradījās vēl viens artefakts par tā laika notikumiem.
TAKA
Euroopa Bocuse d’Or finaal toimub Budapestis 10. ja 11. mail 2016.
Loe lisaks www.bocusedor.ee
December 31 - New Year's Ball with live music,festive buffet and special kids area. Celebrate New Year in Riga! Tickets and more info at www.bilesuserviss.lv
EUR 160 | Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel